Sarjat ja maksut

 

U14-tytöt -08/-09
U14-pojat -08/-09
Minitytöt -10/-11
Minipojat -10/-11
  • Joukkuemaksu 100 € (ilm. 22.8. mennessä), ennakkoilmoittautuneille 70 € (ilm. 8.8. mennessä).
  • A-turnauspassi 65 €. Sisältää pelioikeuden, koulumajoituksen ja ruokailut (1 x aamiainen, 2 x lounas, 1 x päivällinen).
  • B-turnauspassi 60 €. Sisältää pelioikeuden ja ruokailut (ei aamiaista).
  • A-turnauspassi (valmentajat/huoltajat) 50 €. Sisältää koulumajoituksen ja ruokailut.
  • B-turnauspassi (valmentajat/huoltajat) 45 €. Sisältää ruokailut (ei aamiaista).
Mikrotytöt -12/-13 (lauantai)  ja
Mikropojat -12/-13 (sunnuntai)
  • Joukkuemaksu mikrot 180 €. Sisältää koko joukkueen osallistumisen ja yhden aterian/osallistuja.
Peruutusehdot

Eräpäivän jälkeen tulleista peruutuksista ei palauteta osallistumis- tai turnauspassimaksuja kuin lääkärintodistusta vastaan tai kun peruutus johtuu mahdollisista Covid-19-pandemian aiheuttamisista viranomaismääräyksistä.

 

Ilmoittautumisohje

Sarjoihin otetaan enintään 8 joukkuetta (mikroissa 6) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sarjan joukkuemäärä on täynnä, kannattaa kuitenkin ilmoittautua varasijalle mahdollisten muutosten vuoksi. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte sähköpostiinne laskun joukkuemaksun maksamista varten sekä joukkuekoodin, jolla pääsette ilmoittamaan joukkueenne tietoja. Käyttäkää maksaessanne laskulta löytyvää viitenumeroa. Huom! Joukkueenne osallistuminen ei vahvistu, ennen kuin joukkuemaksu on maksettu. Kisapassien määrä tulee olla vahvistettuna viimeistään maanantaina 23.8.2021, jolloin myös kaikki maksut tulee olla maksettuina. Huom! Kaikki ruuat ovat laktoosittomia. Ilmoitukset erityisruokavalioista tehtävä perjantaihin 27.8.2021 mennessä osoitteeseen junnuturnaus@lokoko.fi.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.